Weer op voorraad: WHEY NATURAL USA

Whey Natural USABIOLOGISCH, NATUURLIJK & RAUW!, The Ultimate Protein for Life™
Whey Natural! USA™ een 100% natuurlijke, rauwe en voedingsrijke eiwitpoeder geschikt voor volwassenen, kinderen en sporters.

‘s Werelds eerste écht natuurlijke en koud verwerkte, dus rauwe, wei-eiwitpoeder met de hoogst haalbare voedingswaarde en maximale hoeveelheden van natuurlijke en fragiele bio-actieve wei-eiwitfracties zoals; immunoglobulinen (Ig), insuline-achtige groeifactoren (IGF’s-1), transfer factoren en groei factoren, lactoferrinen, lyzozymen, lactoperoxidase, alfa-lactoglobulinen, beta-lacotoglobulinen, beta-microglobulinen, glycomacropeptiden, alfa-lactalbuminen en serum runderalbuminen.

Whey Natural! USA™  is een minimaal bewerkte, lekkere, 100% natuurlijke en voedingsrijke eiwitpoeder geschikt voor volwassenen, kinderen en sporters. Whey Natural! USA™  bevat biologisch actieve ongedenatureerde wei-eiwitten zoals deze ook voorkomen in rauwe melk. De minimale verwerking van de rauwe melk die afkomstig is van biologische en grasgevoerde koeien garandeert dat het volle spectrum aan alle kwetsbare melkfracties en gezondheidsbevorderende componenten behouden blijven.

Hoge concentraties aan Lactoferrine, Immunoglobulinen, Serum Albumine, Actieve Peptiden en Groeifactoren
GMO en antibiotica vrij
Van grasgevoerde Amish koeien
Bevat natuurlijke zoet- en smaakstoffen
Lekkere smaak
Whey Natural USA Ergomax

VERSCHILLEN IN WEI-EIWITPOEDERS – niet alle eiwitpoeders zijn gelijk!
Reguliere eiwitpoeders zoals wei-eiwit concentraat, isolaat, ion-exchange en hydrolisaat zijn allemaal gedenatureerde vormen van eiwitpoeders die als afvalproduct overblijven na de productie van kaas. Het grote deel van deze poeders komt van niet biologische maar graangevoerde koeien en dat heeft een groot effect op de kwaliteit van de melk en de uiteindelijke eiwitpoeder.

In deze grootschalige commerciële productie van wei-eiwitpoeder worden de biologisch actieve componenten uit rauwe melk niet behouden. Tijdens het productieproces wordt de melk en de uiteindelijke wei-eiwitpoeder veelal blootgesteld aan hoge temperaturen, chemische modificatie en pH regulatie. Al deze stappen beschadigen en denatureren de kwetsbare stoffen in de melk en wei-eiwitpoeder.

Aan het einde dit proces worden deze beschadigde en ongedenatureerde eiwitfracties er uitgefilterd. Hierdoor blijft er uiteindelijk een sterk bewerkt product over met maar slechts een klein deel van de voedingsstoffen die oorspronkelijk in de melk aanwezig waren.

Whey Natural! USA™  wordt in tegenstelling tot de alle andere eiwit-poeders geproduceerd uit melk dat afkomstig is van biologische koeien (niet officieel gecertificeerd) die het hele jaar door vrij grazen op pesticide- en chemicaliënvrij vers weidegras. De koeien zijn tevens hormoon, GMO- en antibiotica vrij. Na het melken van de koeien ondergaat de melk het unieke Chill-Right™ koude pasteurisatiemethode

RAUWE MELK VAN AMISH-BOEREN
Whey Natural! USA™ wordt gemaakt van de beste grasgevoerde rauwe melk, uitsluitend afkomstig van de Amish in de Verenigde Staten. Amish-boeren leven traditioneel en in harmonie met de natuur, als echte meesters in het biologisch houden van koeien produceren zij al generaties lang enkel hoogwaardige melk. De koeien van de Amish zijn grasgevoerd, antibiotica vrij, medicijn vrij en gezond!

De natuurlijke grasgevoerde rauwe melk wordt kort na het melken gepasteuriseerd met een koud pasteurisatieproces waarna de wei-eiwitdeeltjes worden gescheiden van de rest van de melk. Tijdens dit hele proces blijven de unieke eigenschappen van de rauwe melk intact omdat deze niet wordt blootgesteld aan hitte.
Het resultaat is dan ook een echte ongeraffineerde eiwitpoeder. Deze manier van verwerken is uniek en een echte doorbraak.
Misschien nog wel het beste van alles: Whey Natural! USA™ is super lekker! De Nature Blend™ van een speciaal stevia extract en natuurlijke vanille gecombineerd de romige textuur maakt van Whey Natural! USA™ een gezonde lekkernij.

Whey Natural! USA™  is geen bijproduct van kaasproductie maar wordt gemaakt van verse melk die speciaal wordt gebruikt voor de productie van wei-eiwitten. Alle kwetsbare fracties en componenten uit rauwe melk zoals lactoferrine, immunoglobulinen, serum albumine, actieve peptiden and groeifactoren zijn hierdoor terug te vinden in Whey Natural! USA™.

ONGERAFFINEERDE RAUWE WEI VAN GRASGEVOERDE KOEIEN - That’s Whey Natural!  anything else is a compromise!
Whey Natural! USA™  is verre van een standaard eiwitpoeder die alleen volstaat in het voorzien van de dagelijkse eiwitbehoefte. Dit is een authentieke en volwaardig SuperFood! Het brede spectrum aan bio-actieve voedingsstoffen uit rauwe melk maakt van Whey Natural! USA™ veel meer dan alleen een product voor spieropbouw of afslanken.

Whey Natural! USA™  is één van de meest uitgekiende en meest hoogwaardige eiwitpoeders ter wereld. Whey Natural! USA™ is het resultaat van meer dan 30 jaar werk en is geproduceerd aan de hand van strenge eisen die andere eiwitproducenten niet eens overwegen.

BETER – VEEL BETER
Vanaf het prille begin in het ontwikkelingsproces van Whey Natural! USA™ is de leidende overtuiging geweest dat het produceren van wei-eiwitten veel beter gedaan kon dan tot dan toe het geval was. De makers wisten dat het antwoord hiervoor te vinden was in het zorgvuldig behouden van de integriteit van de originele, natuurlijke en kwetsbare eigenschappen van rauwe melk.

Daarnaast speelde het concentreren van dit natuurlijke product een belangrijke rol zodat het eindresultaat resulteert in een krachtige en kwalitatief hoge poeder. Alleen door het bovenstaande in acht te nemen maak je van wei-eiwitten een natuurlijke SuperFood. Dit is dan ook precies wat er is bereikt met Whey Natural! USA™.

KOUD VERWERKT – Een Term Zonder Betekenis

Let goed op bij het aanschaffen van eiwitpoeders! De term “koud verwerkt” en soortgelijke termen worden vaak gebruikt om de kwaliteit van veel eiwitpoeders te benadrukken. Deze claims zijn echter nietszeggend omdat de melk, voordat het “koud” verwerkt wordt, al met hete temperaturen is gepasteuriseerd.
Omdat het hete pasteurisatieproces de melk, voordat het überhaupt wordt verwerkt tot wei-eiwitten, al heeft beschadigd en heeft “doodgemaakt”, is het in essentie dus zinloos is om de claim “koud verwerkt” te gebruiken.

De bio-actieve componenten in melk zijn erg kwetsbaar en overleven nooit een pasteurisatieproces met hitte! Het is erg belangrijk om dit onderscheid te begrijpen!
Geen ander eiwitsupplement kan dezelfde eigenschappen claimen als Whey Natural! USA™ omdat dit de énige echte  rauwe wei-eiwitpoeder is.
Waarom is Whey Natural! USA™ uniek?

Omdat het je geeft wat andere eiwit supplementen niet kunnen geven. Het klopt inderdaad dat er andere grasgevoerde wei-eiwitproducten op de markt zijn , maar geen van die producten maken gebruik van dezelfde productieprocessen als Whey Natural! USA™.

De kracht van dit product zit in het zorgvuldig bewaren en beschermen van de natuurlijke wei-eiwit structuur en de bio-actieve componenten. Gun jezelf de ervaring van Whey Natural! USA™ en ervaar daarmee ook direct het verschil.

Not All Whey Proteins Are Created Equal™