Ubiquinol Aanbieding bij Ergomax

 

rban

  • SLECHTS €17,00 PER VERPAKKING VAN 60 SOFTGELS / 50 MG
  • GELDIG T/M DINSDAG 13-5-2014
  • NERGENS VOORDELIGER
  • GEEN VERZENDKOSTEN BOVEN DE €60,00
  • NAAR DE PRODUCTPAGINA

Ubiquinol, ook wel bekend als Kaneka QH™, is de actieve en enige antioxidante vorm van coënzym Q10 (CoQ10). De eigenschappen van Ubiquinol overstijgen die van CoQ10 meerdere malen en dit maakt deze stof zo effectief.

Conventionele CoQ10 supplementen zijn te herkennen aan de oranje kleur en leveren de stof “Ubiquinone”. In het lichaam moet deze vorm nog eerst omgezet worden naar Ubiquinol voordat het werkzaam is.

Helaas is het niet goed bekend bij consumenten dat juist deze omzetting, van Ubiquinon naar Ubiquinol, een belemmering kan vormen in de werking omdat deze niet altijd efficiënt verloopt. Experts weten dit al jaren en suppletie met “Ubiquinol” is dan ook de beste manier om te profiteren van de krachtige eigenschappen van CoQ10.

Het probleem was echter dat Ubiquinol erg snel oxideert bij blootstelling aan lucht en dit maakte de productie van Ubiquinol erg moeilijk. Het duurde ruim 10 jaar voordat er een goed en gepatenteerd productieproces was ontwikkeld. Ruim 30 jaar, na de intrede van CoQ10 (Ubiquinone) in de markt, was er eindelijk Ubiquinol in 2007.

• Ubiquinol is 8 x effectiever dan CoQ10
• Ubiquinol is rijk aan elektronen
• Ubiquinol is de enige antioxidante vorm van CoQ10
• Ubiquinol kan direct door het lichaam gebruikt worden

Ubiquinol en Ubiquinone komen van nature voor in het lichaam en spelen beide een onmisbare rol in de energieproductie (ATP) in een cel. Ubiquinol is daarnaast ook nog één van de meest krachtige vetoplosbare antioxidanten. Zo’n 90% van de CoQ10 in het bloed bestaat uit de Ubiquinol vorm, maar naar mate men ouder wordt en door levensstijlfactoren, dalen deze concentraties in het lichaam. Bovenop deze daling verloop ook nog eens de enzymatische omzetting van Ubiquinon naar Ubiquinol minder efficiënt.

Om deze tussenstap te omzeilen en optimaal te profiteren van CoQ10 supplementen is het direct innemen van Ubiquinol de meest logische en beste keuze. Beschikbare gegevens laten zien dat opname, dus de efficiëntie, van Ubiquinol 8 maal hoger is dan die van CoQ10. 150 mg Ubiquinol komt overeen met 1200 mg CoQ10.

Kaneka uit Japan is de marktleider en enige betrouwbare producent van Ubiquinol ter wereld, daarom bevat onze Ubiquinol alleen Kaneka QH™