Resveratrol X500 – 99% Trans-Resveratrol

Resveratrol_Banner_Final

250 flessen wijn per dag!

Resveratrol, is een krachtige antioxidant die voorkomt in verschillende plantensoorten zoals onder andere druiven, granaatappel, rauwe cacao en pinda’s.

Resveratrol wordt in planten geproduceerd als overlevingsstrategie tegen biochemische stressoren. Je kan hierbij bijvoorbeeld denken aan UV-licht, infecties en weersveranderingen. Maar niet alleen planten kunnen resveratrol in hun voordeel  gebruiken, mensen en dieren kunnen dit ook! Dit blijkt althans uit de gegevens die beschikbaar zijn over deze stof.

Voor velen is resveratrol geen onbekende naam meer door alle media-aandacht die het door de jaren heen heeft gekregen. Door de relatief hoge concentraties die in rode wijn worden gevonden, wordt resveratrol in artikelen en nieuwsitems ook wel als verklaring aangedragen voor de “Franse Paradox”. Deze paradox houdt in dat de Fransen, die doorgaans een dieet hoog in vetten en in wijn nuttigen, toch als één van de gezondste volkeren van de wereld worden beschouwd.

 

Resveratrol X500 Ergomax

Omdat de effecten wijdverspreid zijn kan resveratrol naast een aantal specifieke indicaties ook goed worden gebruikt voor algemeen dagelijks gebruik of doelstellingen zoals bijvoorbeeld gezond ouder worden. Een belangrijke eigenschap  van resveratrol ten opzichte van veel andere  antioxidanten is dat het de bloed-hersenbarière kan passeren en daardoor ook werkzaam is in de hersenen en het centraal zenuwstelsel.

Het is helaas bijna onmogelijk om hoge en werkzame doseringen uit resveratrol-rijke voedingsproducten te halen omdat dit gepaard zou gaan met een erg hoge alcoholinname, suikerinname en een enorm voedselvolume. Dus als je ervoor kiest om een resveratrolsupplement te nemen dan het belangrijk om de volgende vragen te stellen:

- Is de resveratrol afkomstig uit biologische planten?
- Is de grondstof onafhankelijk getest op zuiverheid?
- Wat is het emodine gehalte?
- Wat is het percentage aan trans-resveratrol (de werkzame vorm van resveratrol)

X500 Resveratrol van Revgenetics

- Van biologische komaf
- Onafhankelijk getest op zuiverheid (Bekijk testrapport)
- Minder dan 1% emodine
- 99% trans-resveratrol

Direct naar Ergomax: http://www.ergomax.nl/resveratrol-x500