Gefermenteerde Levertraan / Boterolie – capsules

GreenPastureBannerGefermenteerde Levertraan / Boterolie - capsulesBlue Ice gefermenteerde levertraan & X-Factor High Vitamin boterolie in één capsule.

Blue Ice Royal is een krachtige melange van 2/3 Blue Ice gefermenteerde levertraan en 1/3 X-Factor High Vitamin Boterolie. Deze combinatie is rijk aan voedingsstoffen en bevat EPA/DHA, vitaminen A en D, kinone, enzymen, boterzuur, CLA, laurinezuur, myristinezuur, caprylzuur die optimaal samenwerken in het versterken van het immuunsysteem.

De X-Factor High Vitamin boterolie wordt uit koeienmelk gehaald zonder deze bloot te stellen aan hoge temperaturen of irradiatie. De specifieke condities waarin de koeien worden gehouden en het unieke extractie proces van deze boterolie garandeert de uitzonderlijke hoge voedingswaarde.

De Gefermenteerde levertraan van Green Pastures, die ook te vinden is in Blue Ice Royal, is zonder enige twijfel het beste, meest bijzondere en unieke levertraan product dat er te verkrijgen is. Blue Ice levertraan wordt namelijk geproduceerd met een eeuwenoude traditionele methode waarbij kabeljauwlevers tot wel 6 maanden lang worden gefermenteerd door middel van een onverhit lacto-fermentatie proces. Dit proces is cruciaal voor het behouden en creëren van unieke voedingsstoffen.

Blue Ice gefermenteerde levertraan bevat dan ook de hele natuurlijke spectrums en co-factoren van de vet oplosbare vitaminen A, D, E en K. Omdat Blue Ice levertraan een onbewerkt product is bevat het de bovenstaande vitaminen in de correcte verhoudingen waardoor er een synergistische werking ontstaat . Blue Ice bevat geen synthetische geïsoleerde vormen die normaliter te vinden zijn in andere levertraan producten en vitaminepreparaten.

De co-factoren in Blue Ice ondersteunen het lichaam bij de opname van de vitaminen waardoor er een verbeterde opname en werking plaatsvindt. Naast de bovengenoemde vitaminen bevat gefermenteerde levertraan ook een breed scala aan enzymen, quinonen (CoQ10), essentiële en niet-essentiële vetzuren, PQQ en vitamine B17/Laetrile. Omdat gefermenteerde levertraan een zeer complexe samenstelling heeft van talloze natuurlijke voedingsstoffen wordt er verwacht dat er in de nabije toekomst nog meer unieke componenten in gefermenteerde levertraan worden geïdentificeerd.

Gefermenteerde levertraan versus reguliere levertraan
Reguliere levertraan producten worden op grote schaal industrieel geproduceerd waarbij alle natuurlijke vitaminen, co-factoren en veel van de voedingsstoffen uit de olie worden verwijderd. Na het verfijningproces, waarbij de levertraan wordt blootgesteld aan verschillende chemische processen en hittebehandelingen blijft er een geraffineerd levertraan eindproduct over. In de laatste stap van de productie worden synthetische vitaminen toegevoegd ter vervanging van de verwijderde natuurlijke vitaminen. Bijna ieder regulier verkrijgbare levertraan bestaat dus uit een volledig gereinigd en gedeodoriseerde levertraan met toegevoegde synthetische vitaminen.

De Gefermenteerde levertraan van Green Pasture ondergaat de bovenstaande productieprocessen niet waardoor er een uniek en hoogwaardig product ontstaat. De vitaminen A, D, E en K in Blue Ice bestaan niet uit geïsoleerde vormen zoals bijvoorbeeld retinol palmitaat bij vitamine A of cholecalciferol bij vitamine D maar uit tientallen verschillende vormen van deze vitaminen. Deze volledige spectrums komen enkel voor in natuurlijke voedingsproducten en zijn superieur aan de geïsoleerde varianten.

Verontreinigingen
De levertraan van Green Pasture worden onafhankelijk getest op verontreinigingen en zoals PCB’s, kwik en zware metalen en voldoet aan de Medische standaard in Noorwegen (NMS) en Europese Farmacologische Standaard (EPS).

•    Blue Ice levertraan bevat;
•    Volledig spectrum aan vitaminen A
•    Volledig spectrum aan vitaminen D, waaronder ook vitamine D3
•    Volledig spectrum aan vitaminen E
•    Volledig spectrum aan vitaminen K, waaronder ook vitamine K2
•    Verschillende quinonen zoals CoQ10 & PQQ
•    Enzymen
•    Vitamine B17/Laetrile
•    Belangrijke co-factoren
•    EPA/DHA
•    CLA, Boterzuur, Laurinezuur
•    Goed en makkelijk verteerbaar
•    Zuiverheid volgens Internationale Protocollen

Naar Ergomax: http://www.ergomax.nl/merken/green-pasture