Eindelijk duidelijkheid omtrent kwaliteit PEA

Eindelijk duidelijkheid omtrent kwaliteit PEA

Dit bericht werd geplaatst op 17 juni 2016 door Ergomax.

Bij Ergomax zijn wij 100% overtuigd van de kwaliteit en oorsprong van OptiPEA®. Dit geloven wij niet alleen op basis van toezeggingen van de producent maar op daadwerkelijke certificaten van overheidsinstanties. Daarom bieden wij als enige aanbieder in Nederland een niet-tevreden-geld-terug garantie op onze palmitoylethanolamide (PEA) capsules.

Direct OptiPEA kopen: https://www.ergomax.nl/palmitoylethanolamide-pea-optipea
Vorige week hebben wij OptiPEA® geïntroduceerd in Nederland en hiermee is er een duidelijke tweesplitsing ontstaan tussen onze PEA en andere PEA producten omdat OptiPEA® als enigste aan GMP standaarden voldoet. De keuze voor jou als consument is hiermee gelukkig gemakkelijker geworden. Zoek je een verantwoord PEA product en wil je geen concessies met betrekking tot veiligheid, kwaliteit en effectiviteit kies dan alleen voor OptiPEA®.

Wat is GMP precies?

Het GMP productieproces staat aan de basis van het succes van OptiPEA®. Bij GMP (Good Manufacturing Practice) gaat het er om dat op consistente wijze betrouwbare producten worden geproduceerd. Daarvoor is het nodig dat nauwkeurig wordt vastgelegd hoe en onder welke omstandigheden een product wordt gemaakt.

Dit begint met specifiek ontwikkelde procedures en protocollen die gevolgd moeten worden tijdens de voorbereiding en de productie. Alle grondstoffen, tussenproducten en eindproducten worden gecontroleerd en bijgehouden. Hiermee is altijd te achterhalen hoe het gemaakt is, wie het getest heeft, waar en welke grondstoffen er gebruikt zijn. Deze strenge controles zijn uniek voor OptiPEA® en GEEN ander PEA product evenaart dit. De PEA capsules van Ergomax zijn dus een klasse apart.

Andere GMP -en kwaliteitclaims

Ook wij zien regelmatig, onterecht en misleidend, claims voorbij komen. Termen zoals ‘GMP’ worden nogal los en ruim gebruikt. De waarheid is echter dat dit niet klopt als het op de kwaliteit van de PEA grondstof aankomt. Twijfel je of bent je benieuwd, vraag dan altijd een officieel GMP certificaat. Hieronder kun je die van OptiPEA® vinden.

Download GMP certificaat

Downloaden

Feitelijke verschillen

 

 Eigenschappen

OptiPEA®

Overige PEA*

 100% geproduceerd in de EU
Ja
Nee
 GMP standaard
Ja
Nee
 Geschikt voor humane consumptie
Ja
Nee
 Gegarandeerde zuiverheid
Ja
Nee
 100% traceerbaar
Ja
Nee
 Land van oorsprong Nederland
Ja
Nee
 Gegarandeerde veiligheid
Ja
Nee
 Volledige documentatie beschikbaar
Ja
Nee
 Onafhankelijk overheidskeurmerk
Ja
Nee
 Niet-tevreden-geld-terug garantie
Ja
Nee
 Recent analysecertificaat
Ja
Nee

*producten verkrijgbaar in West-Europa

Categorieën: Supplementen

Reacties zijn afgesloten.