Megafood – Natuurlijke Zwangerschapsvitaminen

 Baby & Me - Natuurlijke Zwangerschapsvitaminen

Baby & Me – Natuurlijke Zwangerschapsvitaminen

BABY & ME – MEGAFOOD – VERS EN RAUW SINDS 1973

BABY & ME is een uitgebalanceerde en 100% natuurlijke formulering speciaal voor zwangere vrouwen die alleen het beste willen voor zichzelf en het kind. BABY & ME kan tijdens de gehele zwangerschap dagelijks worden genomen voor het welbevinden tijdens de zwangerschap. De toegevoegde kruiden werken ondersteunend bij zwangerschapsongemakken.

De producten van MegaFood bevatten geen onwenselijke kunstmatige ingrediënten zoals synthetische vitaminen / mineralen, chemische coatings, vulmiddelen etc.

De ingrediënten in BABY & ME bestaan uit natuurlijke FoodState® concentraten welke worden gemaakt van verse en complete voedselbronnen zoals wortels, broccoli, sinaasappels, cranberry’s, bosbessen, biologische bruine rijst en Sacchromyces cerevisiae, een gistsoort. Deze verse voedselbronnen leveren 100% natuurlijke voedingsstoffen inclusief co-factoren zoals ze ook in de natuur voorkomen.

Met onder andere:

• 800 mg folaat (natuurlijke foliumzuur)
• 600 IE vitamine D3
• 150 mcg jodium
• 4 mg vitamine B6

MEGAFOOD FOODSTATE® CONCENTRATEN

Om er voor te zorgen dat de voedingswaarde van de ingrediënten niet wordt aangetast, worden de voedselbronnen gedurende het hele productieproces niet aan hoge temperaturen blootgesteld , langzaam en zorgzaam verwerkt. De enzymen, antioxidanten, natuurlijke pigmenten en fytonutriënten blijven hierdoor behouden. Doordat

de vitaminen en mineralen uit complete voedselbronnen komen bevat dit product tevens een natuurlijke complex van belangrijke en natuurlijke co-factoren, oftewel hulpstoffen. Deze hebben allemaal een positief effect op de werking en opname van de vitaminen en mineralen.

De rauwe FoodState® concentraten leveren stoffen zoals ze ook in de natuur en zijn rijk aan CoQ10, Glutathione, Enzymen, Liponzuur, Aminozuren en Beta-Glucanen.

PURE FORMULERINGEN

De ingrediënten in de MegaFood producten zijn niet geïrradieerd of genetisch gemodificeerd en de tabletten zijn tevens vrij van de meest voorkomende allergenen; soja, gluten en zuivel. De rigoureuze kwaliteitscontrole en de strenge eisen voor de grondstoffen zorgen ervoor dat de producten geen pesticiden of herbiciden bevatten. Veel van de groenten en fruit komt van biologische landbouw. De Fresh Food Guarantee van MegaFood waarborgt de bovenstaande claims en zorgt voor een constante hoge kwaliteit.

NATUURLIJK VERSUS SYNTHETISCH

Er zijn een aantal belangrijke verschillen tussen synthetische en natuurlijke vitaminen en mineralen. Vaak is de synthetische vorm van een vitamine of mineraal niet de beste vorm. Veel synthetische vitaminen en mineralen worden minder goed opgenomen, werken minder goed of ze zijn zelfs helemaal niet werkzaam. Veel vitaminen en mineralen hebben voor een optimale werking natuurlijke co-factoren nodig die alleen maar voorkomen in natuurlijke voedselbronnen.

DE GESCHIEDENIS VAN MEGAFOOD

Sinds zijn oprichting in 1973 is MegaFood een pionier in de supplementen industrie. De drijfveer om het leven van mensen te verbeteren door middel van natuurlijke supplementen blijft tot de dag van vandaag een sleutelrol spelen in het bedrijf.

De superieure producten zijn uitermate geschikt voor mensen die een gezonde levensstijl nastreven. MegaFood is het enige bedrijf in dit segment dat zelf zijn eigen natuurlijke concentraten maakt en zelf ook de producten inkoopt bij lokale boeren en familiebedrijven. Hiermee heeft MegaFood controle over ieder aspect van productieproces en de “fresh from farm to tablet” slogan kan hiermee worden gegarandeerd.

MegaFood heeft door de jaren heen veel effectieve producten geproduceerd die zijn bekroond met prijzen. Enkele voorbeelden hiervan zijn de Blood Builder®, Women Over 40™ One Daily, MegaFlora®, Kid’s One Daily en de Vegan collectie.

Een belangrijke nalatenschap van de oprichter Carl E. Jackson is de unieke droogtechniek waarmee de concentraten worden gemaakt. Hierbij wordt de tijd genomen om de concentraten zonder hitte te produceren. Dit langzame en delicate proces zorgt ervoor dat de consument alle belangrijke voedingsstoffen uit de hele voedselbronnen binnen krijgt. Het state-of-the –art analytisch laboratorium dat alle producten test op puurheid en potentie komt ook uit de visie van Carl E. Jackson omdat hij zijn belofte wilde houden met betrekking tot de meest authentieke kwaliteit van zijn supplementen.

Direct naar Ergomax