Lauricidin / Monolaurine (Lauricidine)

MONOLAURINE – LAURICIDIN

Monolaurine (Lauricidine) is een natuurlijk vetzuur dat wordt gewonnen uit kokosolie en heeft bijzondere eigenschappen die aansluiten bij een bewuste, gezonde en optimale levensstijl.

Monolaurine, de glycerolester van laurinezuur, verstoort namelijk de buitenste coating (biofilm) van ongewenste bacteriën, virussen en schimmels! Monolaurine komt van nature voor in borstmelk en verschillende voedingsproducten zoals kokosolie en bitter melon vrucht.

De ontdekking
Monolaurine werd in 1960 ontdekt door Dr. Jon Kabara tijdens zijn werkzaamheden op de chemie afdeling van de Universtiteit van Detroit. Experimenten met laurinezuur en monolaurine brachten de bijzondere eigenschappen naar boven.

Kort hierna werd Med-Chem Laboratories opgericht en de productie van het eerste monolaurine supplement “Lauricidine” was een feit. Inmiddels is het ruim 40 jaar geleden en Lauricidine wordt nog steeds met veel succes gebruikt door professionals in het gezondheidsveld.

Veiligheid
Lauricidine geeft geen serieuze bijwerkingen en is zelfs GRAS (generally recognized as safe) gecertificeerd door de FDA in de Verenigde Staten. Lauricidine is dus niet toxisch, veilig en als het goed genoeg is voor baby’s dan is het ook goed genoeg voor u!

Lauricidine ErgomaxOndanks de veiligheid van Lauricidine kan er incidenteel een afsterf effect ontstaan, ook wel bekend als een “Herxheimer reactie”. Door het afsterven van pathogenen komen er toxines vrij in het lichaam die klachten zoals griepsymptomen, allergie klachten, hoofdpijn, spierpijn en huidproblemen kunnen veroorzaken. Het rustig opbouwen van Lauricidine over een aantal weken of maanden kan deze bijwerking voorkomen. Het drinken van voldoende water vermindert ook de kans op Herxheimer reacties.

Let op!
1. Niet op de Lauricidine bolletjes kauwen, maar in zijn geheel doorslikken.
2. Neem de bolletjes in met koude vloeistoffen en niet met warme dranken omdat de bolletjes dan smelten
3. Let goed op hoe je lichaam reageert en pas de dosering hierop aan, sommige mensen hebben wat meer nodig en anderen wat minder!

Lauricidin bevat monolaurine in de zuivere vorm en komt van nature voor in onder andere moedermelk en kokosolie. Lauricidin van Med Chem Labs wordt gewonnen uit pure kokosolie. Lauricidin bevat geen vulstoffen of additieven.

 

Direct naar de winkel: http://www.ergomax.nl/lauricidine-monolaurine-med-chem