Agmatine – 60 capsules – Ergomax

Agmatine-sulfaat-ErgomaxAGMATINE SULFAAT

Agmatine is als natuurlijke stof al meer dan 100 jaar bekend. Na de ontdekking in 1910 door de Nobelprijs winnaar Albrecht Kossel kwam Agmatine geleidelijk aan steeds meer in de schijnwerpers te staan. De kennisvergaring met betrekking tot de werking van Agmatine bereikte een piek in het eerste decennia van de 21ste eeuw nadat het in 1994 werd “herontdekt”.

Door de bijzondere en veelzijdige werking van Agmatine in het menselijke lichaam, welke verloopt via het moduleren van verschillende biochemische reacties, blijft de aandacht ook vandaag de dag nog hoog voor deze natuurlijke stof.

De werking van Agmatine wordt ook wel omschreven met een hagelgeweer-effect omdat er met één stof meerdere moleculaire doelen in het lichaam worden geraakt. De werking komt via meerdere complementaire wegen tegelijkertijd tot uiting en is fysiologisch gezien zeer effectief. Het tegelijkertijd raken van meerdere doelen past natuurlijk uitermate goed in een complex systeem als het menselijk lichaam waarin een verstoring ook meerdere effecten tot gevolg heeft.

Agmatine wordt door middel van zogenaamde decarboxylase enzymen gevormd vanuit het aminozuur arginine . Agmatine staat daarom dan ook wel bekend als gedecarboxyleerd arginine. Agmatine komt van nature in kleine hoeveelheden voor in planten, vlees en vis. Maar deze hoeveelheden zijn te klein om het hagelgeweer-effect te kunnen creëren.

Omdat Agmatine een breed scala aan toepassingen kent, wordt het door een brede doelgroep gebruikt, van sporters tot mensen met specifieke indicaties, en alles daartussen in!

Agmatine is een veilig product met een uitstekende opname. Suppletie met Agmatine is de beste en meest eenvoudige manier om de effecten van deze werkzame stof te kunnen behalen.

Tip! Combineer Agmatine met R-Alfa Liponzuur en Acetyl-L-Carnitine voor een synergetische combinatie.

Direct naar Ergomax: http://www.ergomax.nl/agmatine-sulfate-capsules