3 redenen waarom “Juicen” goed is!

02d15a68a691442108d803d5e357d578f8c6993aJuicen is populair en dat is niet zonder reden. Of je nu wil detoxen, afvallen of je levensstijl wilt verbeteren, met de juiste kennis kan “Juicen” je leven veranderen. Waarom zou je eigenlijk gaan juicen?

Hieronder de 3 belangrijkste redenen:

1) Door het maken van juice uit groenten en fruit haal je alle voedingsstoffen uit de producten. Dit is erg belangrijk omdat bij veel mensen de spijsvertering (als gevolg van  slechte voeding) minder optimaal werkt. Hierdoor wordt het voor het lichaam moeilijker om alle voedingsstoffen uit groenten en fruit te halen.

Door het maken van een juice is het voor het lichaam een stuk makkelijk om de voedingsstoffen op te nemen en kan het lichaam hier dus optimaal gebruik van maken.

 2) Juicen is een efficiënte manier om een grote hoeveelheid groente en fruit te eten. Vooral voor mensen die moeite hebben met het eten van groeten en fruit is het een gemakkelijk en snelle manier om hier toch voldoende van binnen te krijgen.

3) Door het juicen krijg je meer verschillende groenten en fruit binnen. Dag in dag uit eet je vaak dezelfde salades met dezelfde ingrediënten, maar door te Juicen kunt je juist een breed scala van groenten, die je misschien niet zou eten, eenvoudig verwerken.

Mijn favoriete juice:
- 1 citroen
- 1/2 komkommer
- groot stuk gember
- 3 grote wortels
- 1 appel
- 3 stukken selderij
- 3 bladen boerenkool